Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +195
#latarnikwyborczy #konfederacja
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
LittleOpa +196
Jak MSZ nie zacznie szybciej sprzedawać wiz w Afryce to nie wiem kto w tych kurnikach inwestycyjnych będzie mieszkał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu

zastanawiam sie kiedy wejdzie u nas taka opcja ze bedzie mozna kupic cos z #googleplay I zaplacic srodkami z numeru gsm prepaid I ciekawe kto to pierwszy zrobi ;D #play #orange czy #plus ?
@Kulek1981: dzieki, tego mi brakowalo, bo zastanawialem sie czy jak wroce do kraju to tez bedzie dostepne takie wygodne rozwiazanie
@Clear: hmm nie wiem dlaczego nieopłacalne dla operatora miałoby być w Indonezji funkcjonuje w opcji prepaid i jakoś działa xD
Gdyby za np. zakup gry za 5 zł, mogli pobierać np. 8 zł,
w Indonezji średnie ceny 6 gr sms, 36 gr/min, przy czym przy połaczeniu powyzej 2 minut pozostały czas połączenia już masz praktycznie za darmo xD, ale opcji no limit nie maja dostępnej, pakiety internetowe też nie należa do najtańszych ( chociaż to głównie zależy od regionu w którym chcesz