Wpis z mikrobloga

@adamua: @Unikat: @bercikk: @Kulek1981: @Catus__: Właśnie wróciłem do kraju i się zawiodłem :S, opcja płacenia w sklepie google play w play'u jest dostepna tylko w opcji z abonamentem :S, także #!$%@? dupa i kamieni kupa

@Clear: hmm nie wiem dlaczego nieopłacalne dla operatora miałoby być w Indonezji funkcjonuje w opcji prepaid i jakoś działa xD
@minusuj: Jeśli tak jest, to znaczy, że odbijają sobie na czymś innym. Ceny usług telekomunikacyjnych w Polsce natomiast należą do najniższych w €uropie i świecie. Szczególnie w prepaidzie. Operatorzy nie mogliby chyba pobierać wyższych opłat niż te podane w sklepie Google, a to oznaczałoby, że to oni musieliby pokryć koszt tej usługi... lub odbić sobie na innych usługach.
Gdyby za np. zakup gry za 5 zł, mogli pobierać np. 8 zł,
@Clear: hmm dlaczego nie ? nie mialbym nic przeciwko gdyby doliczali sobie jakas drobna prowizje za taki wygodny sposob zapłaty, powiedzmy 5-10%,

w Indonezji średnie ceny 6 gr sms, 36 gr/min, przy czym przy połaczeniu powyzej 2 minut pozostały czas połączenia już masz praktycznie za darmo xD, ale opcji no limit nie maja dostępnej, pakiety internetowe też nie należa do najtańszych ( chociaż to głównie zależy od regionu w którym chcesz