Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +302
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
wjkp +61
Wrzucam późno #przecieki żeby nie było tak jak rok temu xd
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
źródło: MPOP-P1-100-A-2505-arkusz-1
Pobierz

Co jest grane? W szoku jeszcze jestem. Dzisiaj PIERWSZY RAZ od 8 lat zawiesił mi się proces httpd na unixie. Sam z siebie, po prostu się zamroził, przestał odpowiadać, nie robił nic... leżał jak leń. Jeszcze nie mogę wyjść ze zdziwienia. Musiałem go ręcznie zrestartować. Kto mi teraz zrekompensuje mój uszczerbek psychiczny? Taki rozpieszczony 8 letnią karierą admina teraz nie będę mógł zasnąć, że może się to wydarzyć jeszcze raz. Jak w ogóle, kto to zrozumie?! O co chodzi?! #heheszki
Ostatni restart systemu 245 dni temu z powodu awarii zasilania awaryjnego :D Wcześniej NIGDY, ale to NIGDY nie restartowałem usługi. Żadnej! Ehhh...
#konieczaludosiebie
22:08:02 up 390 days, 11:17, 1 user, load average: 8.02, 8.59, 8.47
root@XXX [~]# uname -a
Linux XXX 2.6.18-308.11.1.el5 #1 SMP Tue Jul 10 08:48:43 EDT 2012 x8664 x86
@kolejneusunietekonto: kiedyś był taki projekt uptime gdzie instalowało się programik, a potem chwaliło na forach ile czasu maszyna zyje - wtedy moim rekordem były 2,5 roku - ale to nie były czasy 'bezpieczeństwa'