Wpis z mikrobloga

@n00_: jaki bledny klawisz ? Preciez to nie jest zaden blad , wszystko zalezy od entera wszystkie klawy z plaskim poziomym enterem maja przesuniety ukosnik na gore a te z pionowym maja go po lewej. Mam klawe logitecha i jest identyczny uklad jak na tej z jd . Nie czaje o co ten szum.
  • Odpowiedz
@testowy: klawy logitecha to chłam i oni nie rozumieją co to jest układ klawiszy, zapewne kupiłeś UK który został "spolszczony" i jako naiwnemu klientowi wmówili. Układ klawiatury UK mają właśnie przesunięty ten klawisz z nad entera, ale w inne miejsce między SHIFT a Z.

Mylą ci się pojęcia, tutaj to fuszerka, a Logitech oszukuje sprzedając klawiatury z UK twierdząc że to polski.
  • Odpowiedz
@n00_: akurat k400 logitecha to najlepsza klawa jaka w zyciu mialem i nie uwazam ze produkuja chlam , no ale ty wiesz lepiej miliony uzytkownikow musi sie mylic , microsofta klawe tez uzywam podobna do tej ze zdjecia i jakos nie widze roznic w uzywaniu i wogole nie czaje co tym masz z tym polskim ukladem klawiszy jaki to uklad to ze bede mial naklejke z literka ą jak bym
  • Odpowiedz
To teraz pokaz zdjecie tej "brytyjskiej" co to ja dostales od logitecha :D Moze wtedy co nieco skumasz...

@sylwek2k: a usuniesz konto .. jak ci udowodnię to??:> Czy może wytłumaczysz różnice między tym że inny układ jest na pudełku a inny na klawiaturze??:>

@testowy: ciebie też się to tyczy pytanie.. ty też usuniesz konto??:> jak udowodnię ;-)

jak nie mam racji ja usunę konto ;-) zakładacie się ??:>
  • Odpowiedz
@n00_: hahahaha chlopcze jak dorosniesz porozmawiamy o usuwaniu kont , z gimbaza nie rozmawiam , a jak nie umiesz kulturalnie konwersowac idz poszukaj se dziewczyny i sie nia zajmij tylko znajdz se taka z polskim ukladem klawiatury ahahaah .. Dziecinada z tego dziecka
  • Odpowiedz
@testowy: ;-) podobnie jak wyżej brak honoru, rozumiem, że twoje słowo nic nie znaczy a inna sprawa się boisz założyć, tym bardziej jak wiesz że mam rację ;-) no w sumie z twoim IQ to sie nie dziwie że jesteś przyzwyczajony do swoich pomyłek ;-)

@Radzioo1: sam nie wiem.. ale trafiłem na dwóch ignorantów którzy myśleli że coś wiedzą ale wyszło jak zawsze czyli jak doszło do konfrontacji
  • Odpowiedz
@n00_: napewno starzy wyjadacze po 6 - 7 lat na wypoku ulegną gimnazjaliscie 4tygodnie na wykopie co nawet nie potrafi z kulturą sie wypowiadac i wyzywac od debili , nie dziwie sie ze na czarna liste pewnie u nich juz poszles :) z taka kultura wypowiedzi to do piaskownicy albo idz poczytaj a co najwazniejsze zrozum Netykiete i wtedy wroc udowadniac swoje racje.
  • Odpowiedz
dziecko ty masz chociaz skonczone 10 lat po poziomie wypowiedzi widze ze mamusia musi kontrole rodzicielska ci zalozyc ? nie dziwie sie ze tak zalosnej osoby nie spotkales bo w tym wieku to jeszcze z nikim sie nie spotykasz oprocz mamusi i tatusia i kolgów w przedszkolu hehe , za poziom wypowiedzi w tym temacie zgłaszam do administracji nadużycie i oczywiście #czarnolisto
  • Odpowiedz