Wpis z mikrobloga

@spayk: @adikadik: dobra widzę że się yebneli z jednym klawiszem :/ Chyba sobie oleję zakup .. .. Enter nie jest płaski tylko pionowy, a przycisk z nad entera przesunięty w linię

błędny układ klawiszy :/ ehhhhhh a zapowiadała się ciekawie...
  • Odpowiedz
@Radzioo1: to o innym zestawie piszesz ... pomyliły ci się. widziałem tego hundai to często są dostępne ale to niższa półka, ale ta klawiatura to nie polski układ klawiszy...
  • Odpowiedz
@spayk: spójrz na swoją klawiaturę ... ile klawiszy masz między "L" a "Enter" ?? a ile klawiszy masz nad nimi po "P".

Widzisz już?? Jak piszesz na klawiaturze często to jednak zmienia się układ i wciśniecie enteru będzie wymagało przestawienia się. Wiesz osoby które prawie nic nie robią albo grają używając w,a,s,d też nie nie zauważą różnicy.
  • Odpowiedz
@n00_: różni się tylko \ który jest obok centra a nie nad, tak mam w laptopie, na stacjonarnej klawiaturze mam identycznie jak na tej z jd
  • Odpowiedz
@Radzioo1: zapewne pomyłka. Nie widziałem na stronie producenta aby robili z tą klawiaturą jakiś zestaw, po drugie w nagłówku nic nie masz o myszce.

@spayk: ja mam tak we wszystkich klawiaturach, więc chyba też masz jakaś lewą. na necie można spokojnie zobaczyć układ US International którego używamy tak nie wygląda.. whatever ;-)

@JabLuszko: troll logic, on odpisał aby potrollowac, jakby nie to by określił kiedy było
  • Odpowiedz
@Radzioo1: widzę ale ja zakładam, że taki chińczyk nie zna angielskiego, kazali mu wrzucić ofertę i kopiował z innej. Bo cała oferta odnosi się do klawiatury o myszce masz info na samym dole dodatkowo co ciekawe często chińczyki dziwne rzeczy tam wrzucali. Ja widziałem deklaracje czasami co by pendrive ważył parę kilo
  • Odpowiedz
@spayk: no i masz poprawnie ślepy jakiś jesteś czy ułomny?? policz sobie miedzy enterem a L masz 2 przyciski na Motospeedzie masz 3!!! .. skąd się on wziął został zabrany
  • Odpowiedz
@Radzioo1: jakby to był bg support można byłoby powalczyć, tutaj to nic nie zdziałasz jak nie dostaniesz :P więc lepiej się nastawiaj ze ich nie ma, a jakby były to tylko lepiej dla ciebie ;-)
  • Odpowiedz
@spayk: nie obrażam cie. zadałem pytanie. po drugie ja też mogę się czuć obrażony bo nie wynajduje sobie problemów tylko aby wam popsuć nastrój a tak mnie traktujecie.. lekceważąco, a to że mam taki sposób wypowiadania się to już inna kwestia ale to bardziej spowodowane tym, że przykładowo nie przysiadłeś i nie poświęciłeś chwilki rozkminić o co mi chodzi a założyłeś że się mylę.

wiesz sam chciałem kupić ale czekałem
  • Odpowiedz