Aktywne Wpisy

LM317K +50
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_CXbLpkqbod0ohxx00QDxXR9Zy3CuqPC1.jpg
Pobierz"He should be the minister of offense" xD
źródło: comment_V4gVtajK4BWZtTuRAsUeqcc9fAiDQqd5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_XbQbsyong5UW6JBTVq6kPYUOd3Gt2SJC.jpg
Pobierzhttp://9gag.com/gag/aQ8zqdW
@SystemHalted: No widzisz, a ja nie widziałem tego obrazka z komentarzami :)
źródło: comment_MOfg3j7XnErxNn1yXEbsxpzHKwzmTPgT.jpg
PobierzMoże wyjdzie żem szowinista ale ten zlot srok to mają być ministrowie obrony, serio?
To się przecież nie może udać... co ta Europa to ja nawet nie...
Komentarz usunięty przez autora
Macierewicz wygląda na tym zdjęciu na silnego, zdecydowanego, niebezpiecznego człowieka. Co może sprzyjać temu, by zaufali mu ludzie, których kraju ma bronić.
Ale znacznie ważniejsze od wyglądu są w tym wypadku kompetencje. Co te kobitki wiedzą o wojsku? Czy mają przeszłość związaną z wojskiem? Zainteresowania? Nie wiem.
Macierewicz jest historykiem. Cóż, historia na takim stanowisku może się jakoś tam przydać. Historia ludzkości to w końcu w dużej części historia
@anenya: A dziękuję, radzę sobie. Pracuję w IT. Tu niemal nie ma kobiet na stanowiskach inżynierskich.
Stereotypy nie biorą się z powietrza tylko z życia. Może te panie z foto robią na mnie mylne wrażenie i akurat trafił się tam szczęśliwy zbieg okoliczności na