Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: ale co ma wykorzystanie kompromitujących ciebie faktów do Walentynowicz? Przecież ona nie była konfiturą jak ty, a hajs obiecałeś dać. Myślałeś, że będziesz wodził takich plejasów jak Kiszczak za nos, ale byłeś za cienki Bolek ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Panie Lechu, kiedy w Polsce dokonywaliście zmian, byłem nastolatkiem który niewiele rozumiał z tego co się działo. Wiele lat później zrozumiałem wagę tych wydarzeń. Jest Pan dla mnie bohaterem który poświęcał swoje życie dla wolności naszego kraju. Dziś łatwo osądzać nie znając i nie doświadczając na własnej skórze tego co się wówczas działo. Cokolwiek o Panu napiszą i powiedzą będzie Pan dla mnie zawsze BOHATEREM. Pozdrawia serdecznie.
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Panie Lechu. Mam nadzieję, że nie przejmuje sie Pan tymi wszystkimi trolami i hejtami internetowymi. Piszą to glownie komuchy i wrogowie "prawdziwej lepszej POLSKI", którą głównie Pan stworzył. Prawdziwi Polacy są z Panem i będą ponieważ doceniają co zrobił Pan dla naszego kraju. Wszystko jest efektem mowy nienawiści PISlamistów. Kaczor mści się do dzisiaj za to stracił pracę w Pańskiej kancelarii. Próbuje zniszczyć prawdziwego bohatera i wznieść na piedestał
  • Odpowiedz
@lechwalesa:Panie Lechu, wierzę że nie był Pan TW i nie donosił za pieniądze. Chciałbym tylko zapytać Pana o wyjaśnienie tych nieszczesnych totolotkow. Raczej trudno uwierzyć w regularne wygrywanie. Więc jak to było? Dorabial Pan na boku, znalazł portfel, wyniósł coś ze stoczni i sprzedał? Bardzo proszę to wyjaśnić, a wtedy małymi krokami uda się dojść do pełnego zrozumienia Pana działania. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz