Aktywne Wpisy
Sophos +453
Typ r------ł na A1 całą rodzinę – matka, ojciec, dziecko spalili się żywcem – a teraz słyszymy o jakichś „mediacjach”?!! To nie jest k---a sprawa o kradzież roweru czy podział spadku, tylko o trzy trupy.
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4

reseted +136

Pomoże kto? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rada @breja: nie jest zbyt mądra - z hackusiem można się pobawić, ale biorąc pod uwagę że każdy update może wysypać całość albo losowo coś magicznie z dnia na dzień przestaje działać (i mówie to z autopsji) to jednak dla podstwowego konfiga nie warto.
@kiler129: Na jakim monitorze pracowałeś z Mini? Przenośny byłby praktyczniejszy na pewno, jednak tak sobie myślę, że wydawanie 3k więcej za ekran 13" (a wnetrze MacBook Pro jest podobne
Co do monitora to miałem jakieś korporacyjne Delle - nic niezwykłego, ot 2x IPS 24" 1080p. To czy potrzebujesz przenośnej maszyny to kwestia indywidualna - część osób które znam nie wyobraża sobie niczego innego niż iMac a ja z kolei