@seeksoul: zgadzam się, ale Most Wanted z 2005 i Underground 1 też były bardzo dobre. Do tego jeszcze Hot Pursuit 3. W inne dobre nie grałem (muszę pierwsze części serii kiedyś sprawdzić)
@FoxKamui: pod koniec faktycznie był coraz nudniejszy. Wszystkie wyścigi na jedno kopyto i zwyczajnie się nudzily już przy 70% ukończenia. 100% zmeczylem w tym tygodniu - patrz mój wpis pod tagiem #underground2
@seeksoul @Kimeey Most Wanted był beznadziejny bo nie mogłeś sobie bezkarnie z---------ć po mieście, tylko zaraz jakaś policja i znowu pościg. #underground2 był ostatnią fajną grą z serii.
@seeksoul: znasz jakąś podobną grę do undergrounda 2? Spoza nfs. Obawiam się, że może być ciężko, ale brakuje mi takiej gry. Najlepsze tuningowanie z wszystkich gier :p. Przeszedłem 2 razy, ale faktycznie, po jakimś czasie nudzi.
@llorT: NFSU1 i NFSU2 to trochę jak Assassin's Creedy. Jedynka była przełomowa i całkiem spoko ale to dwójka była lepsza bo poprawiła wszystko względem jedynki.
@seeksoul: Nie mogłem im wybaczyć tylko jednego - że względem jedynki zastąpili normalne spoilery do hatchbacków na identyczne z tymi do innych aut, tylko doczepiane na dachu.
Inne nfs-y, które wyszły później nie dorastają mu do zawieszenia
#gry #samochody
źródło: comment_U0pYnoFOuCFibEB2eeQYKjXKZdDAztx9.jpg
Pobierz100% zmeczylem w tym tygodniu - patrz mój wpis pod tagiem #underground2
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@pan_creas: dawno grałem, ale nie przeszedłem, ale od niedawna powróciło to do moich planów ;)
Gra całkiem innego typu - TOCA 2, rok temu mnie przyciągnęła i jako tako mogę polecić, bo to dobre wyścigi ;)
@magiczny_orangutan: Gratki, ja też akurat przechodzę, 83% here.
źródło: comment_9UrzTEscPjEGVwdO9UkpzayJGdgLiKvS.jpg
Pobierz