Wpis z mikrobloga

@seeksoul: potwierdzam. Dać nowy engine graficzny i gra ora konkurencje. A jakby troche poprawić jeszcze bywpiąćtam fabułe jakąś to już w ogole. Carbon byłfajny ale brakowało mi tylu opcji customizacji.
  • Odpowiedz
@l1pka: @tarasino:
nie przekonacie ich, oni przyzwyczajeni są do przypieprzania w bandę przy 200km/h by uzyskać wspomagane hamowanie... Znienawidziłem samochodówki w chwili nastania plagi niezniszczalnych fur, jaka w tym radość? Nie umywa się toto do radości z dojechania na metę na trzech kołach w NFS Porsche
zaraz po wykolejeniu na amen dotychczasowego lidera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kimeey: jak MW to nadgra to pokaż mi w niej tryb dowolnej jazdy po mieście bez j-----j policji. żeby można było chociaż po zakończeniu głównego wątku ją wyłączyć i jeździć do woli, ale nie...zrobisz kilka wykroczeń i już cała banda j------h wirtualnych rycerzy kodeksu drogowego siedzi na Tobie i w-----a.

siłą NSF:U2 była właśnie ta wielka dowolność. jak nie miałem ochoty się ścigać to jeździłem(a właściwie z-----------m) po mieście bez
  • Odpowiedz
@seeksoul: dwójka to kawał nudnego racera. Z Undergroundów tylko "jedynka" była okej. Z NFSow w otwartym świecie królem jest Most Wanted (ten pierwszy of course).
  • Odpowiedz
@KokiX: bo to w zasadzie taki azjatycki klon (chyba Namco stało za tym tytułem, ale nie pamiętam juz dobrze). Niemniej, grało mi się w to całkiem przyjemnie, sprawdź jak masz ochotę. Niegdyś dodali gierke do CDA. Poza brzydkimi jak noc dziewczynami na nic nie narzekalem. Nawet sa chyba trasy w ciągu dnia.

Inna podobną gra do Undergroundow jest Juiced. Grałem i niestety nie podeszło mi.
  • Odpowiedz