@lechwalesa: W swoich wypowiedziach popełnia Pan elementarne błędy stylistyczne, ortograficzne i interpunkcyjne. Proszę sprawdzać swoje wpisy pod kątem błędów, zanim zamieści je Pan na blogu.
@krzysztof-s-k: Chodzi o uczciwość i szczerość również. Twierdził, że walczył z komunistami pijąc z nimi wódkę, okłamyłał polaków przez ponad 25 lat. A komuniści mogli nadal rentki/emerytury brać, zachowali stanowiska dzięki temu. I dzięki temu teraz mamy taką Polskę jaką mamy. Nie mam ani trochę szacunku do @lechwalesa, dla mnie jest kłamcą i oszustem. Przeceniacie jego rolę - inni protestujący
Niech mi ktoś wytłumaczy czemu ten spammer i kłamca ląduje na głównej z taką czestotliwością. Rozumiem, że są dalej debile, którzy go plusują ale ma ledwo 70 plusów a już jest na głównej? O co tu chodzi tak z technicznego punktu widzenia? Wykopowe algorytmy premiują szybkość z jaką dana rzecz jest plusowana czy jak?
@morti92: A jaka Polske mamy? Co z nia nie tak? Można wszytko. Świat stoi otworem. Fakt, faktem, ze wolność to tez odpowiedzialnosc i jest dla ludzi gramotnych. Ko nie potrafi samodzielnie mysleć, byc kreatywnym, nie nauczył sie w życiu żadnej konkretnej roboty - spada na dno. No coż - ochronka - PRL - skończyla sie. Teraz jest wolność, twardy rynek, konkurencja. Trzeba byc lwem. Takie czasy. jednak przesada jest, ze
źródło: comment_gRjNi33zBDiyC34qaC0moCWITygcWVRc.jpg
Pobierz@krzysztof-s-k: Chodzi o uczciwość i szczerość również. Twierdził, że walczył z komunistami pijąc z nimi wódkę, okłamyłał polaków przez ponad 25 lat. A komuniści mogli nadal rentki/emerytury brać, zachowali stanowiska dzięki temu. I dzięki temu teraz mamy taką Polskę jaką mamy. Nie mam ani trochę szacunku do @lechwalesa, dla mnie jest kłamcą i oszustem. Przeceniacie jego rolę - inni protestujący
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_8C3pig991Uc3In8szkU8dvY2DScaB7m3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@TrollBishop: Aż zaproponował. Kiedyś Bolek coś takiego powiedział:
http://www.wprost.pl/ar/284301/Walesa-Korea-Polnocna-Moge-pomoc/