lechwalesa
lechwalesa
u
156
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
T.....p
T.....p
@lechwalesa: Ma pan aktualny paszport? W razie czego polecam:
Kiribati
Korea Północna
Mikronezja
157
T.....v
T.....v
Co to za festiwal s----------a w komentarzach? TVN dawał linki do Bolka wpisów na mirko? Bolec, gdyby nie wasze układy i wzajemne krycie się, kto wie może bylibyśmy potęgą w regionie Europy wschodniej. Mam nadzieję że zmienią podręczniki historii i napiszą że tak naprawdę nigdy nie obaliliśmy komuny. To mit, bujda na resorach. Jako osoba z młodego pokolenia mówię że zawiedliśmy się na was. Już wolał bym aby te rozmowy w Magdalence
65
chuckmls
@krzysztof-s-k: ale wysyp zielonek michnika xD
44
blend
@lechwalesa: 1.
Czy pamiętasz, jak w styczniu 1971r. przyznałeś, że na żądanie SB dokonywałeś identyfikacji uczestników zajść grudniowych z fotografii i filmu? Czy teraz możesz podać powody tych działań?

2. Dlaczego okłamałeś wszystkich, mówiąc o przeskoczeniu płotu, podczas gdy na strajk 14.08.1980r zostałeś dowieziony motorówką z Dowództwa Marynarki Wojennej w Gdyni?

3. Jak godziłeś swoją katolicką moralność z głośnymi przygodami, o które żona robiła ci publiczne awantury
38
w.....s
w.....s
@lechwalesa: oj Bolke coś markotnie wyglądasz, jakbyś sam obalyl komunem
27
El_Duderino
21
lechwalesa
lechwalesa
@Rolek: Gdzie , kto , kiedy się boi .Bo na pewno nie ja LW
20
jag43
weźcie się ogarnijcie, wiem, że jest weekend i nie wstajecie jutro do szkoły ale poziom w jaki spora część użytkowników się tutaj "wypowiada" mam tylko nadzieję, że nie odzwierciedlacie większości społeczeństwa w zasadzie to się łudzę co do tego...
15
krzysztof-s-k
@lechwalesa: Kto sam jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w Niego kamień! Nie sa ważne metody - ważny efekt końcowy. Cel uświęca środki. Polityka to pragmatyzm.
Panie Prezydencie, dla myślącej części społeczeństwa pozostanie Pan bohaterem na zawsze.
Józefa Piłsudskiego szaklowano w podobny sposób jak Pana!
Lech Wałęsa był lwem i licze, ze nadal nim pozostanie.
Wytrwałości Prezydencie!
14
ekspicio
ekspicio
@lechwalesa: Bolek nie wracaj nie potrzebujemy w PL szpicli.
14
Topgun
12
Rolek
Rolek
@lechwalesa: Dlaczego Pan, reprezentujący swoistą ikonę, markę, symbol walki o Wolną Polskę, w kraju i za granicą tchórzy w obliczu prawdy. Proszę pokazać, że ma Pan "cohones". Zmierzyć się z przeszłością. Waleczny Lech Wałęsa boi się papierków ? Zresztą to już historia. Czy boi się Pan historii ? Proszę powiedzieć "tak było, trudno, współpracowałem, takie są fakty, zawiodłem naród którego byłem reprezentantem, za co przepraszam". Dalej będzie Pan twierdził, że
10