Aktywne Wpisy

sarnita +114
Mam wrażenie, że zwyczajne życie zostało dziś totalnie zdegradowane. Brak wielkich sukcesów = przegryw. Brak egzotycznych wakacji = nuda. Brak dram i zwrotów akcji = nic się nie dzieje. A może… właśnie o to chodzi?
Stała praca, spokojny wieczór, ktoś obok, brak chaosu – to kiedyś był cel, a teraz wygląda jak plan minimum.
Czy ludzie jeszcze umieją docenić zwyczajność, czy już tylko gonią za czymś, żeby mieć co pokazać innym?
Stała praca, spokojny wieczór, ktoś obok, brak chaosu – to kiedyś był cel, a teraz wygląda jak plan minimum.
Czy ludzie jeszcze umieją docenić zwyczajność, czy już tylko gonią za czymś, żeby mieć co pokazać innym?

bArrek +4
Wskaż choć jeden bardziej kultowy samochód niż g klasa nie wskażesz

Podłączyłem sobie kompilator do Sublime Text, ale niestety mam problem, bo wywala mi błędy jak tylko korzystam ze standardu C++11, próbowałem dołożyć sublime-cpp11 package, ale tutaj z kolei przy próbie kompilacji poza błędami np o braku bibliotek (które są w 11) wyskakuje taki błąd:
g++: unrecognized option-std=c++1y'`Jakieś pomysły jak to naprawić? Dodam, że korzystam z win7
(bo c++1y przeszedł w c++14)
Pytanie czy ten build jest dobry:
{"cmd": ["g++", "-std=c++1z", "$file", "-o", "$file_base_name"],
g++ -v
ale jak się kłóci o opcję, to pewnie złą binarkę wołasz.