Aktywne Wpisy
tcp-protocol +313
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

( ͡º ͜ʖ͡º)
chodzi o to że pewien prorządowy ruski uzytkownik twittera (dosc znany) znalazł na mapie obóz treningowy Ahrar Ash Sham który widział na filmie, potem zawołał na twitterze ruskie ministerstwo obrony. Ruskie to zbombardowali XD
źródło: comment_KTIFef8Ptg2o0WCKLGKsH4dosoz7LMra.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
no to pojechałeś, tu nikt nie jest dobry, może jacyś niszowi demokraci, ale ich głów assad taż chce.
Ja nie mówie wybić tylko taką jedną pozycję żeby biegali jak ze sraczką że Rosja zmieniła strony i hurr durr panika :D