Wpis z mikrobloga

Bardzo mądra koszulka. Grubsza/chudsza to absolutne miary, za to ładna/brzydsza zupełnie subiektywne.

@koroluk: Koszulka może i tak, ale koszulka na niej już nie, bo ona ładna IMHO nie jest. Łatwo o kobietę ładniejszą od niej, czy to chudszą czy nie.
  • Odpowiedz
wykopki powiedzcie mi co wy macie z takiego hejtu pełnego jadu? jakaś dzika satysfakcja? niech sobie każdy żyje jak chce
(inb4 nie bronię jej i nie jestem feministką)
  • Odpowiedz
@nuxxie: Ja się zgodzę że powinniśmy się o-----ć od grubasów, ale tylko wtedy gdy będą płacić specjalny podatek od bycia grubasem, bo przez to że są grubasami są narażenii na wiele chorób i będą mieli więcej problemów zdrowotnych, a ja jak jestem szczupły i wysportowany to nie chcę ze swoich podatków płacić na ich leczenie.
Alkoholicy płacą w Akcyzie na NFZ, Palacze płacą w akcyzie na NFZ, więc niech grubasy
  • Odpowiedz
@mister_pink: nie rozumiem, dlaczego się śmiejecie z jej tuszy. Przecież ona nawet jakby miała wymiary idealne to byłaby szpetna jak noc, o skrzywionej psychice nie wspomnę
  • Odpowiedz
Według badań ruchają się tak samo często jak chude i nawet mniej jest wśród nich dziewic.

@koroluk: Kwestia jest taka że te szczupłe i ładne mogą sobie wybierać partnerów, a te grube muszą brać co się trafi.
  • Odpowiedz