Heja Mireczki. Wy też tak macie, że robicie zdjęcia swoim ubraniom i wrzucacie do foldera na kompie, żeby móc sobie szybko skompletować ciuchy na wyjście i wiedzieć co się ma? #rozowepaski #modadamska #moda #chwalesie
@Nicy: Spoko opcja, ale ja zrobiłam niedawno czyszczenie ostateczne swojej szafy - teraz doskonale wiem co mam i widzę to otwierając drzwiczki ( ͡°͜ʖ͡°) Przestałam też kupować byle co (a przyznam, zdarzało mi się) i kupuję znacznie mniej :)
ja mam w szafie wszystko ułożone wg kategorii, sukienki, spódnice, krótki rękaw, bez rękawa, swetry, bluzki koszule, leginsy, spodnie, ubrania po domu, ubrania na fitness
@pamparara: ja też tak mam, ale z racji, że moja szafa ma głębokie półki i ubrania leżą w 2 rzędach (jedne za drugimi), szybciej mi ogarnąć sobie w kompie niż wyciągać całą półkę :P
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Wy też tak macie, że robicie zdjęcia swoim ubraniom i wrzucacie do foldera na kompie, żeby móc sobie szybko skompletować ciuchy na wyjście i wiedzieć co się ma?
#rozowepaski #modadamska #moda #chwalesie
@Nicy: wystarczy otworzyć szafę, ale co ja tam wiem