Wpis z mikrobloga

@Djabloo2: tak bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet nie zdawałam sobie sprawy, ile karynizmu czai się w - na pozór - inteligentnych różowych, dopóki na fb nie zaczęła się ta moda na pokazywanie pazurów.
  • Odpowiedz
@Djabloo2: od jakiegoś czasu ciągle widzę na facebooku zdjęcia jakichś paluchów. Najgorzej, że te palce są czymś natłuszczone i wygląda to obrzydliwie jak dla mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Najgorzej, że te palce są czymś natłuszczone i wygląda to obrzydliwie jak dla mnie

@Estilio: Na dłoniach nastolatek nie wygląda to tak strasznie, palce są szczupłe, drobne, a skóra nie jest jeszcze aż tak pomarszczona. Ale u starszych kobiet z palcami jak serdelki, to nabłyszczanie mnie odrzuca. Do tego często jeszcze dziwny i nienaturalny kształt paznokcia, przypominający bardziej szpony... No nie lubię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@a__s: u starszych kobiet to już jest w ogóle straszne ale nawet u młodych to wygląda tragicznie. Po co się je w ogóle natłuszcza? Tylko po to żeby "lepiej wyglądały"? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Estilio: Zdjęcia wrzucane na fb zwykle są robione tuż po robieniu paznokci, często jednym z końcowych elementów zabiegu jest nałożenie oliwki, dla nawilżenia i odżywienia ;)
  • Odpowiedz
o jezu, ktoś sobie wrzuca zdjęcie paznokci, i co z tego? nigdy bym nie pomyślał, że można hejtować to, że jakaś dziewczyna wrzuca zdjęcie swoich paznokci xD Często to np. reklama dla jakiejś kosmetyczki... Ale niektórzy muszą się nudzić
  • Odpowiedz