Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Rząd za mną siedzą dwie Karny. Od dwóch godzin rozprawiają o #apple vs cała reszta. I leci perełka za perełką.
K1: Te #iphone to beznadziejne. Dla szpanu je sobie te ludzie kupują.
K2: Noooo, raz spadnie i dwie szybki rozbite - i z przodu, i z tyłu, bo dwie majo xD
K1: Hehe, za co tu przepłacać, moje #sony to ma 20 megapikseli z tylu i 10 z przodu, a tańsze.
Pózniej rozmowa zeszła na #macbook vs #windows
K1: Heheh, mój Seba chce se maca kupić, a ja mu mowię, ze bez sensu, bo mu pendrajwy działać nie będą.
K2: Nooo, ani dyski przenośne.
K1: Powiedziałam mu też, że są też drogie, a te tanie to tak wolno dzialajo, ze sie wytrzymać tego nie da. Bo mac'i to mają np. didżeje, ale oni to mają takie za KILKADZIESIĄT tysięcy.
I mniej wiecej od dwóch godzin wysłuchuję takie pierdoły.
Facet koło mnie traci już powoli nerwy. Uspokaja się wpatrywaniem w swojego iPhone z tapetą z logiem apple.
#logikarozowychpaskow #pkp #bojowkaandroid #bojowkaios
Nigdy taka iPhone'a w ręce nie miała, ale wie najlepiej :D
Zawsze tak jest, że ci najgłupsi mają najwięcej do powiedzenia. Przypomnij sobie dyskusje na różne społeczne, polityczne tematy na lekcjach w szkole. Ni stąd, ni zowąd mati, który jest zagrożony z matmy okazuje się być specjalistą w sprawach polityki zagranicznej i ekonomii.
Jak jesteś taka cwana to było się dosiąść i im wytłumaczyć w jakim są błędzie.
co nie zmienia faktów, że mac to komputer dobry do obróbki dźwięku np ;)
@pszemek1337: TAK, KAŻDY KTO NIE UŻYWA PRZECENIONEGO, NIEPEŁNOSPRAWNEGO PECETA JEST BIEDAKIEM I GO NIE STAĆ XDDDDDDD
@RakProstaty: 'Paragon NTFS' rozwiazuje temat
Jak traktować człowieka, który robi wszystko, aby postępować wbrew logice i optymalizacji wyboru? To jak kupić konsolę, gdy za te same pieniądze jest bardzo dobry komputer "bo do TV można podłączyć..." tak
@pszemek1337: SERIO? XDDDDDDDD
Serio, kisnę.
@pszemek1337: to wyjaśnię Ci to na moim przykładzie
mam iphona, ipoda, maca i jako gadzet apple watcha, nie wmówisz mi, że są słabo wykonane bo nie są, dobrze spasowane, bez trzeszczenia,
K---a, serio, dalej nie rozumiem jak można przepłacać za zwykłego x86 z cukierkowym Unix, mogąc za dużo niższą cenę kupić coś o lepszych parametrach z Windowsem.
Ale oczywiście, kto krytykuje owoc ciężkiej pracy PRowców z Cupertino od razu ma ogromny ból d--y i p------i. XDDDD
Nic k---a merytorycznego nie napisałeś, tylko ciśniesz po wszystkich.