@lucaspl: Racja, ale chyba z taką awarią mają do czynienia pierwszy raz. Strona stoi tam już kilka ładnych lat bez zarzutów. No jestem ciekaw jak to rozwiążą.
@lucaspl: Dla mnie każda firma która nie szanuje swojego klienta jest chwastem, który należy wyrwać. W mzone.uk jak padł im serwer postawili zapasowy wraz z wgraniem kopii zapasowych. Strona klienta była niedostępna tylko przez 50 minut, a tu mamy już 24 godzin downtime. Brak kontaktu to także poważne uchybienie, a to że jest pierwszą firmą w Polsce to nic nie świadczy. @Rissiel: Powinni odstąpić od pobierania opłat za
@lucaspl: Teraz już leci około 30 godzina. Linie telefoniczne najpierw się wywaliły zupełnie teraz jest sygnał, ale nikt nie odbiera. Informacje o awarii wstawili dzisiaj o 12:00.
@KaszaGryczana: @lucaspl Generalnie są dziwne objawy, bo poczta wychodząca działa, ale jedynie bezpośrednio przez stronę. Klient pocztowy już wyrzuca błąd przy wysyłaniu. Serwer przychodzący w ogóle nie działa
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
#hosting #webdev
@Rissiel: Powinni odstąpić od pobierania opłat za
Komentarz usunięty przez autora