Aktywne Wpisy
9HYx +373
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
#tinder #zwiazki
Chcę zacząć podziałać na rynku matrymonialnym.
Mam 167 cm wzrostu. Podawać tą informację w profilu? Z jednej strony śmieci się same wynoszą jak laska przez to da w lewo i nie marnuję swojego czasu i jej ale z drugiej strony nie dam się poznać z lepszej strony bo często jest tutaj #cope ze strony #rozowepaski że po jakimś czasie wzrost im przestał przeszkadzać
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #kiciochpyta #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow dla
Chcę zacząć podziałać na rynku matrymonialnym.
Mam 167 cm wzrostu. Podawać tą informację w profilu? Z jednej strony śmieci się same wynoszą jak laska przez to da w lewo i nie marnuję swojego czasu i jej ale z drugiej strony nie dam się poznać z lepszej strony bo często jest tutaj #cope ze strony #rozowepaski że po jakimś czasie wzrost im przestał przeszkadzać
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #kiciochpyta #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow dla
(jak inne, to piszcie w komentarzach)
#webdev #webdesign #programowanie #ankieta
Jaką masz rozdzielczość ekranu?
Komentarz usunięty przez autora
w domu 1680x1050
w pracy 1920x1200
@adrianprzetocki: nie lepiej do tego użyć google analytics?
Komentarz usunięty przez autora
I tak jak pisze wiele osób, masz do tego lepsze narzędzia i nie podałeś coraz popularniejszego 1600p, starego ale jarego 1280x1024, konfiguracji wielomonitorowych :P
albo 2x 1920 x 1080
Laptop: 1920x1080
Moniotor: 1680x1050
Telefon: 2560x1440