Wpis z mikrobloga

#ios #android #bojowkaandroid
Co sądzicie o kupnie w dzisiejszych czasach iPhone 4/4S? Rozglądam się za telefonem do 300zł (nie mam zamiaru wydawać ponad kafla na taką pierdołę jak telefon). Jeżeli nie iPhone to coś z androidem ładnego, i tak będę tam wrzucać cyanogenmoda, do 300zł używka
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@damonqsY: Jeszcze jest xiaomi redmi 2 jak sie dobrze poszuka, tak naprawde jezeli szkoda CI kasy na fona ale chcesz miec bardzo dbobrego to polecam i duzo osob poleci Xiaomi Redmi note 2 - kolo 550zł. W tej cenie to istna magia ;)
  • Odpowiedz
4 już nie, to jednak zbyt stary telefon. Mama używa 4S na iOS9, i nie narzeka. Wszystko działa jak powinno :)
  • Odpowiedz
@damonqsY: też się zastanawiam nad 4s. Myślę, że jak nie będzie się robić upgrade'u systemu będzie spoko i na iOS 7 będzie śmigać. Pytanie tylko czy apple wypuści iphone 7 w tym roku i czy dalej będzie wspierał 4kę.
  • Odpowiedz
@damonqsY: ja zawołam #swift bo też rozważam kupno głównie do symulowania apek i dla aparatu. Przeczytałem, że:

App Compatibility

Simply put, if you write a Swift app today and submit it to the App Store this Fall when iOS 8 and OS X Yosemite are released, you can trust that your app will work well into the future. In fact, you can target back to OS X
  • Odpowiedz
@Sacramoni: kurde no nie wiem sam. Nigdy nie miałem iphona, trochę kusi chociaż zastanawiam się czy w tym wypadku android nie będzie lepszym wyjściem, chociaż i tak nie używam telefonu jako kombajnu do appek.
  • Odpowiedz