Wpis z mikrobloga

  • 0
@happyloverboy: Ale mi smaku narobiłeś!
Pomimo wieku (83 lata) mój wujek robi wyśmienite wyroby, szczególnie z dziczyzny. Już nie mogę się doczekać lata i polowania na dziki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smacznego Mireczku!
  • Odpowiedz
@happyloverboy: Wytłumacz mi coś, bo jesteś dosyć popularnym przypadkiem na wykopie. Co sobie myślisz wrzucając zdjęcie mięsa i pisząc coś o weganach/wegetarianach? Że to śmieszne, że jesteś wyjątkowy, że jakoś ich to zaboli? Weź wytłumacz swoją logikę. Równie dobrze mógłbyś wstawić fotkę stosunku z dziewczyną/żoną i pozdrowić gejów. Uważasz się za za zdrowego psychicznie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
wynalazki typu sojowe parówki to marna próba podrobienia smaku "mięśni ściągniętych z trupa" za którym wegetarianie tęsknią widać. Jeśli by było inaczej to kto kupowałbym "kotlety sojowe jak schabowe" czy inne "ser sojowy o smaku chedara" xD


@norbert108: Rozumiem że specjalnie by cię zadowolić zamiast sojowych parówek powinienem jeść soję w postaci kostek lub ośmiościanów? A idea panierowanego placka warzywnego wyprzedza kotleta o wiele wieków.

Tak, jest część produktów które
  • Odpowiedz