@PlacekBananowy: uważasz, ze to nie jest nic ciekawego, bo zapewne robisz dokładnie to co jest napisane na obrazku wyżej i nie potrafisz zaakceptować tego, ze mnie to moze bawić XDD idz po jakaś maść i sie juz tak nie denerwuj :>
@pris00ner: Tak, robię, masz racje. Ale porównywanie internetu do telewizji jest jak porównywanie szkolnej stołówki do samoobsługowego baru. W pierwszej opcji dostajesz jakąś breję na talerz i masz się zamknąć, a w drugiej idziesz z talerzem i nakładasz co chcesz. I tu nie chodzi o to ile kto ma kanałów, bo rakowy content i #!$%@?ące reklamy są wszędzie.
@PlacekBananowy: @RudyLis: zwykle ludzie, którzy mówią ze nie oglądają telewizji tłumacza to syfem, który w niej jest i ja rozumiałbym to o ile spędzali by czas w internecie, na poszerzaniu wiedzy, oglądaniu dokumentów itd. a w tym momencie spinają sie do mnie ludzie, którzy siedzą na mirko, szanuje was nie ma co XDXDXDXD
@PlacekBananowy: nie wiem, ja tam głownie siedzę na hbo, albo hbo on demand i reklamy faktycznie sa ale tylko po zakończeniu sie emisji danego programu, czy odcinka, nigdy w trakcie
@pris00ner: w innych postach też można znaleźć kwiatki. Także można tutaj dyskusje zakończyć. Czołem, wracam do swojej internetowej telewizji ( ͡°͜ʖ͡°)
i co teras ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pris00ner: w innych postach też można znaleźć kwiatki. Także można tutaj dyskusje zakończyć. Czołem, wracam do swojej internetowej telewizji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
miłego wieczoru ( ͡º ͜ʖ͡º)
kwarantanna ci sie skończyła i juz myślisz, ze masz prawo głosu (✌ ゚ ∀ ゚)☞