Wpis z mikrobloga

Dobra w dupie to mam, wyjechałem samodzielnie z rowu, fajnie pierwszy raz przydało sie Quattro -.- że tez w takiej sytuacji... Przejechałem bokiem lewo prawo lewo prawo jak widać na zdjęciu z 300m, dobrze ze nic nie jechało, szkody zaskakująco niskie, do 20min bd w domu, ochłonąłem trochę, policję odwołałem. Potem podeśle zdjęcie uszkodzeń
@MarioMAX: Własnie dal tego nie jeżdżę bez celu, bo jak coś się stanie to bym tego mocno żałoooował, a nauczkę już prawie miałem (zagapiłem się i nie zatrzymałem się na stopie w centrum miasta).
@MarioMAX: O tyle dobrze, że uszkodzenia pewnie niewielkie. Czasem lepiej #!$%@?ć w taką przeszkodę niż próbować ją ominąć. Problem tylko w tym, że w takich chwilach nie ma czasu na analizowanie co będzie lepsze i ucieka się przed przeszkodą odruchowo. Oby nic poważnego ;)
@MarioMAX: Dobrze, że tylko tyle. Błotniki w Audi chyba są skręcane, nie spawane jak dobrze pamiętam to jakby się dało znaleźć element w kolorze to może nawet lepiej, niż ten naprawiać.
@zetigie: No tak, nie napisałem, ale A8 nie ma sensu brać do takich porównań. Wiadomo, że Audi A8 czy BMW 7 to auta, które zawsze będą kilka lat przed innymi modelami, taka ich rola. Ale spójrz na A3, A4, A5, A6 - w środku to jest to samo.
@Majki87: Mogło, jak auto leżało w rowie myślałem ze będzie tragedia, lusterko kierowcy dotykało ziemi, oglądałem pod halogenem, i tylko to.. z ok 80-90 i tylko tyle, więcej szczęścia niż rozumu.
@JaTegoNiePowiedzialem: Koszty to raczej drugorzędna sprawa, gdybym chciał to dawno bym kupił inne młodsze auto, ale tego po prostu lubię, a nawet te młodsze samochody nie maja takiego komfortu. Rozrząd dość tanio u mnie to koło 2500zl kosztuje 2.8 Benzyna
@MarioMAX: kolor bedzie sie roznil, ja zmienialem zderzak w poprzednim audi i na poczatku zderzak sie widocznie roznil, ale po czasie wyblakl lekko i kolor sie dopasowal do reszty. Kupilem nowy używany, nie w kolorze + lakierowanie.