Wpis z mikrobloga

Kontynuacja poprzedniego wpisu z byłym różowym paskiem w roli głównej.

Wprowadzenie:

1. Była zapożycza się u mnie na 4.000 zł podczas trwania związku (m.in na jej liczne warunki na gównostudiach, które i tak rzuciła oraz zostawiam kaucję w wysokości 1.000 zł).
2. Rozstajemy się w zgodzie zgadzając się na rozłożenie kwoty w comiesięcznych ratach.
3. Mieszkaliśmy razem, ja się wyprowadziłem, ona została (chciała "odpocząć w samotności"). Po dwóch tygodniach wyprowadziła się do nowego bolca.
4. Spłaciła kaucję, więcej wpłat nie doczekałem się od pięciu miesięcy.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #rakcontent
V.....z - Kontynuacja poprzedniego wpisu z byłym różowym paskiem w roli głównej.

W...

źródło: comment_ogMQ2D04PokrFIPdGBfr6nUomxZXkZ28.jpg

Pobierz
  • 151
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vitz: żal czytać. ona nawet nie ma poczucia, że musi ten hajs oddać. mogłaby Cię chociaż na litość wziąć, a nie bezczelnie pisze że zawsze ktoś traci na związkach...
  • Odpowiedz
@Vitz: Kobieta jest nie dość, że bezczelna, to nie ma żadnego kręgosłupa moralnego. Pożyczanie pieniędzy z przyjemnością, a następnie udawanie, że nie trzeba ich oddawać, to cecha patologii. Kobieta gra na zwłokę licząc na to, że się zmęczysz i odpuścisz. Podam ci przykład swojej dalszej rodziny. Kuzyn pojechał za granicę, wrócił z pieniędzmi i jego ciotka natychmiast poprosiła o pożyczenie 3500 zł. Przyrzekała, że odda całość bijąc się w pierś
  • Odpowiedz