Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #naturalnapani
BTW - jak nazywa się to urządzenie, którym robi sobie peeling?
Kobieta nie może być piękna, jeśli nie dba o siebie. A do tego potrzebne są kosmetyki, choćby zupełnie podstawowe: szampon, żel pod prysznic, balsam do ciała, krem do twarzy... Nie jest to ściśle naturalne, przecież rodzimy się bez tego. Jednak zdecydowana większość kobiet na świecie stosuje makijaż. Codziennie. Może warto po prostu to zaakceptować?
Nie mówię, oczywiście,
Komentarz usunięty przez autora
Niestety zbyt często widzę, że często całość zabiegów ogranicza się do nakładania na twarz warstwy, która zamiast coś naprawić, ma na celu tylko przykrycie niedoskonałości, a to fajne nie jest.
Nakładając fluid (czy podkład, czy jak
Dlatego gdy słyszę panów głoszących hasła typu
Komentarz usunięty przez moderatora
I jeszcze czas tych zabiegów... by wyglądać naturalnie zaraz po przebudzeniu ;p "Kochanie, poczekaj, tylko skoczę do łazienki zrobić peeling, wklepać krem, podkręcić rzęsy, posmarować się wazeliną... wracam za pół godziny" :)