Aktywne Wpisy
wiskey +33
#programowanie #it #praca
Pracuje w IT i jestem wypalona zawodowo. Trafilam do pracy gdzie pracowali sami chlopi. Rozsylali sobie memy na firmowym czacie ze baby w IT niczego nie potrafia. Np. Ten mem kobiety która nie potrafi trzymać lutownicy.
Trafilam na juniora do pewnej firmy
Niczego sie nie nauczylam bo kolesie podchodzili do mnie jak do jeza - baba nic nie potrafill. Jak cos mi tlumaczyli to nie wdawali sie w szczegoly
Pracuje w IT i jestem wypalona zawodowo. Trafilam do pracy gdzie pracowali sami chlopi. Rozsylali sobie memy na firmowym czacie ze baby w IT niczego nie potrafia. Np. Ten mem kobiety która nie potrafi trzymać lutownicy.
Trafilam na juniora do pewnej firmy
Niczego sie nie nauczylam bo kolesie podchodzili do mnie jak do jeza - baba nic nie potrafill. Jak cos mi tlumaczyli to nie wdawali sie w szczegoly

prismo +319
Zauważyliście, że jak jadąc autem przepuścicie na przejściu dla pieszych chłopa to w 60-70% przypadków Wam podziękuje skinieniem głową czy machnięciem ręką, a gdy jest to kobita to w ~70% nie będzie żadnej reakcji? xD
#p0lka #takaprawda
#p0lka #takaprawda

- sala - zaliczka 1000, całość 22 000
- orkiestra - zaliczka 200, całość 3 000
- fotograf - zaliczka 0, całość 2 000
- kamerzysta - zaliczka 300, całość 3 000
Do załatwienia jeszcze
- samochód jakieś 1 000 - duża dopłata za dojazd
- wodka 4 000 zł
- ksiądz 500 zł
- obrączki jakieś 2 000, można i za 900zł ale gówno jakieś
- garnitur jakieś 1500zł (z garniturem na poprawiny)
- suknia 3 000 ale to nie mój problem xd
- kwiaty też nie mój problem ;p
- możliwe zakwaterowanie dla gości ale goście płacą za siebie za nocleg xd
Miałem nocować gości u mnie na chacie i załatwić im transport busem do kosciola i na sale ale mam gdzieś, nie mial by kto sie zająć gośćmi u mnie w domu.
A i dupa cicho że komuś się nie podoba że tyle wydaje się na slub/wesele ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy wydaje hajs na co mu się podoba ;p
#oswiadczenie #wesele #kopekwesele #pozdrawiam #pozytywnie
@niewidzialnyktos: kutwa kobita mnie oszukała xD
albo audi q7