Aktywne Wpisy

zyxinx +293
#dom #nieruchomosci #prawo #deweloper
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
źródło: wiata
Pobierz
fejka +133
Wspieraj lokalnych rolników mówicie?
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
![Kiedy czarna dziura staje się biała? (widoczna) - [Smartgasm]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b4466cae1f40a0d20f45c2b68952a1f033dbda258c537385a302d170f13eb059,q80.jpg)

Czy przyczyną może być opanowanie tego portalu przez przypominające cygańskie zagrywki #zebroplusy?
No k---a rzeczywiście.
Czy może ogólne obniżenie poziomu dyskusji i humoru do poziomu wp.pl i kwejka?
Kiedyś wykop był elitarnym miejscem, gdzie #smieszneobrazki były hardkorowe, a nie "łeee plusujcie twasz pienionszka"
Parę lat temu wchodząc na Mirko po pracy, mogłem liczyć na rozrywkę, teraz trudno o większy poziom żenady, choć już nie nadążam z dodawaniem tagów na czarną listę.
Podobny trend zauważyłem na kilku innych stronach.
Jest to niesłychana wręcz erozja polskiego internetu i luka, która pewnie wkrótce zostanie zapełniona przez jakiegoś #januszebiznesu i czekam na miejsce, w którym za wklejenie twaszy pienionszka lub obrazki typu:
dostaje się bana na zawsze i dostawę zlewów pod dom na koszt odbiorcy.
#wykop #ciekawostki #gorzkiezale
źródło: comment_EaYyiIEwx4cBOSiX2Xgt0YiLsWXsLmo1.jpg
PobierzJoemonster jeszcze mocniej pada, mam wrażenie że to żywy trup. Co do wykopu potwierdzam, ze żebroplusy mnie zniechęcają do korzystania z niego.
@rbk17: sadistic tez slabo...hard to samo normalne p---o, mako ciekawostek medycznych
Bo naprawdę nisza jest i to spora, powiększa się z dnia na dzień, a na horyzoncie wciąż nic nowego się nie pojawia. Żyjemy w świecie, gdzie liczy się ilość, a nie jakość...
@Kaelthas: