Wpis z mikrobloga

@Kajmel: no ja myślę, że ona weszła do busa po nim, bo jest bardziej z zewnątrz i #!$%@? mac nie widzi, że może komuś przeszkadzac? Jak jest dużo miejsca to po #!$%@? staje koło kogoś, zamiast stać spokojnie i nikogo nie dotykać?
@XsomX: @zydownik: @Negatywny2: z plecakiem na plecach zajmuciecie w #!$%@? miejsca albo nigdy nie jechaliscie w serio zapchanym busie. @chwesiu #!$%@?, ktore nie sciagaja plecaka pętla na szyję
Cieszę się, że jestem w Gdańsku i w regulaminie mojego przewoźnika jest zakaz plecaka na plecach (ofc jak nie przeszkadza, bo jest mało ludzi to izi)
@XsomX: No jak tłumu nie ma to też nie sciagam, bo nie chce brudzic plecaka. Chyba, że jest sucha podłoga a mnie bolą plecy to ściągnę
@chwesiu: E tam #!$%@?, chyba nigdy nie jechałeś z plecakiem w zime... W lato/jesien/wiosne sciagam bo mi przeszkadza, w zime -> nigdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kefo: jak już usiadł to co miał zrobić? XD ja codziennie wracam 30km(w jedna strone, z licbazy) i czasami dopiero w polowie uda się usiąść.
@chwesiu: a mnie #!$%@? jak mnie ktos tyka w plecak, nie wazne czy zdejme czy nie zdejme, nawet na podlodze #!$%@? jeden z drugim znajdzie sposob zeby go kopnac, stanac na pasek czy cokolwiek. A trzymal plecaka w reku na bank nie bede, niech sobie trzymaja ci co targaja dwa dlugopisy i kanapke. Sam komputer wazy 2kg, jakbym mial go tak codziennie po 2 godziny trzymac, to by mi chyba reka
Gdyby to byl plecak z jakim podrozowal Cezary do swej ukochanej w "ajlawju" to owszem, mozna by bylo miec bol dupy ze tyka zawadza... ale w takiej sytuacji jak na zalaczonym obrazku to zbedna gownoburza