Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
waham się między:
- Huawei P8 Lite
- Lumia 640 LTE
Niestety nie maiłem nigdy telefonu na Windowsie, ale słyszałem pochlebne opinie na temat płynności działania. Czy może ktoś miał oba telefony w ręce i może je porównać?
#android #windowsphone #lumia #huawei
ogólnie jeżeli nie chcesz(a raczej twoja żona) bawić się w nowy system to polecam p8 na abonament w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego z andkiem
dzięki wszystkim!
Podstawą wadą jest #nosoft brak wielu aplikacji. Nie może być wszystko dobrze w jednym.
Przy przeniesieniu numeru 6 miesięcy za free, abo 89 zł. Opcja no limit praktycznie.
@mallavi: fascynacja minie za miesiąc i okaże się że połowa aplikacji nie dziala, a drugiej połowy nie ma. Miałem to samo
elevate - nie ma
pushbullet - nie ma
wykop - nie ma (ta napisana przez lubieliscie jest tragiczna)
jakdojade - dziala tragicznie
facebook - dziala tragcznie
messenger - działa dramatycznie źle
mapy google - nie ma
spotify - nie obsługuje sterowania drugim urzadzeniem
vlc - nawet nie skomentuje
przeglądarka - każdy kto używał chrome na androidzie złapie się za głowe po użyciu IE
to tak na szybko.
No tutaj muszę się zgodzić z @bartdziur sam miałem miesiąc lumie nie. będę się wypowiadał o szybkości działania samego telefonu bo była z niskiej półki ale jeżeli chodzi o aplikacje to słabo. wiadomo nie dla każdego ktoś ale dla mnie wielu aplikacji nie bylo lub działały słabo
@qusqui21: ty tak na serio?