Aktywne Wpisy

hejterka99 +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +77
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

źródło: comment_ZY3yCM2o7HdKLPI2QuAPRb3LSjWpxr9g.jpg
Pobierzźródło: comment_DA6ZNAHxUYGkEferk9NJtdYvmgAajLrE.jpg
Pobierzźródło: comment_vGake2qjXQ8Zym3k0Xw8nyLIYowBcefk.gif
PobierzMicro-Chip is damnation ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_4Ij5dMKPOl5JWGDBDaAUJ6T6LJL2u40O.jpg
Pobierz@Marbarella: Ciężko powiedzieć co to może być, może analiza dziennika zdarzeń systemu by pomogła. Jako protezę można by zrobić skrypt, że klikasz i tworzy Ci te skróty na pulpicie, co zaoszczędziłoby Twój czas, jednak nie jest to rozwiązanie, które można by uznać za docelowe.
No... Ogólnie to dzięki, rozwiązałam już ten problem inaczej. Tylko jak w ogóle znalazłeś ten nieotagowany wątek?
Jak sobie poradziłaś z tym problemem?
@Marbarella: No to rzeczywiście jest niezłe rozwiązanie, jak te pliki nie są współdzielone, ze względu na ich możliwość edycji przez kilka osób :)