Wejściówek jest 50 i na każdą mogą wejść 2 osoby. Ponieważ ostatnio idea losowania wejściówek się nie sprawdziła, tym razem ustalamy po prostu zasadę kto pierwszy ten lepszy. Należy zaplusować ten wpis i zgłosić się po wejściówkę na nasze stoisko w warszawskiej Arkadii (wyspa obok Empiku i Apartu).
@Lukas77986: O promocji informujemy tylko na wykopie, więc tylko mirki o niej więdzą póki co :) Wymagana jest umiejętność jazdy na motorze. Prawo jazdy nie jest konieczne. @greg-ka-14: Nie ma żadnego limitu, ale sądzimy, że bilety wyjdą najdalej jutro :)
@PrezentMarzen: Odebrałem zaproszenie. Trzeba się zalogować na konto i dostajesz bilety. Polecam. Nawet dałem lajka na twarzoksiążce. Dobra opcja dla #twnogf na kontakt z kobietą, bo przyjemny #rozowypasek wydaje bilety ;)
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
Znowu mamy #biletydokina tym razem na #film "Co Ty wiesz o swoim dziadku?". Seans 26 stycznia o 20:45 w #kino Atlantic #warszawa
Wejściówek jest 50 i na każdą mogą wejść 2 osoby. Ponieważ ostatnio idea losowania wejściówek się nie sprawdziła, tym razem ustalamy po prostu zasadę kto pierwszy ten lepszy. Należy zaplusować ten wpis i zgłosić się po wejściówkę na nasze stoisko w warszawskiej Arkadii (wyspa obok Empiku i Apartu).
Damy znać, jak się skończą.
#zadarmo #rozdajo #kinocebulowe #filmy #filmnawieczor
Komentarz usunięty przez autora
BTW Byłem u was jakiś miesiąc temu i widziałem jazdę na motocyklu crossowym na Białołęce za 160zł.
Do tego potrzebne jest prawo jazdy kategorii A?
Wymagana jest umiejętność jazdy na motorze. Prawo jazdy nie jest konieczne.
@greg-ka-14: Nie ma żadnego limitu, ale sądzimy, że bilety wyjdą najdalej jutro :)
Dobra opcja dla #twnogf na kontakt z kobietą, bo przyjemny #rozowypasek wydaje bilety ;)
Komentarz usunięty przez autora
@Scorpio412: Na pewno.