Wpis z mikrobloga

Siema mirki, znajomy prowadzący #uber ostatnio zastał na tylnim siedzeniu iPhona 6s. Pechowym pasażerem był prawdopodobnie znany muzyk #discopolo #heheszki i również wykopowicz ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Na telefonie zostawił małe #oswiadczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zaraz zgłasza się po odbiór, ciekawe czy będzie #cebuladeals ;)
#tylkomirko
#oddajo

Slono - Siema mirki, znajomy prowadzący #uber ostatnio zastał na tylnim siedzeniu iPh...

źródło: comment_VzVZh9GRL7QnEffDnhc7tH6nrScg9pV2.jpg

Pobierz
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@muak47: nadal wyświetla, po prostu to jest cegła w tym momencie, można również usunąć wszystkie dane i wtedy totalnie nic nie zrobisz jeśli nie zalogujesz się na odpowiedni apple ID który podałeś w telefonie
  • Odpowiedz
@Templar: co do androida to trwa max do dwóch godzin i finito. iCloud'a nichuja nawet jak szybko wyciągniesz kartę. Nie wiem jak on dostaje info że ma się zablokować
  • Odpowiedz
@miniek91: Z tego co kojarzę to za każdym razem jak się wkłada inną kartę SIM w iPhonie to jest automatycznie wysyłana jakaś wiadomość SMS. Bo pamiętam, że parę lat temu nagle mi naliczało opłaty za te SMS-y (bo to jakiś zagraniczny numer), ale jak się okazało błędnie, bo ten numer powinien być bezpłatny u każdego operatora sprzedającego iPhony.
  • Odpowiedz
@murgal: Znalazłem w internecie że nie tylko ja mam taki problem, S3 neo jakieś trefne jest czy coś, każdy kto zablokował przez Menedżer urządzeń Android nie może odblokować telefonu.
  • Odpowiedz