Wpis z mikrobloga

Czy teraz jestem już silną, niezależną kobietą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Panska_Skorka: dopiero, jak zaczniesz nosić przynajmniej jeden nich w torebce :)

(a na serio: znałem kiedyś dziewczynę, która śrubokręt w torebce zawsze miała. Z zawodu była bankowym informatykiem)
@Panska_Skorka: Cholibka, no i cóż na to odpisać. Mimo, że się w kabałę nie chciałem pakować to białogłowej w potrzebie odmówić nie honor. Wobec tego usługi swe Waćpannie ofiarowuję i na każde skinienie przybędę czci Panny bronić ze sił wszelakich.
@Panska_Skorka: Nie dziwię się, bo właśnie widzę, że ogólnie nie ma nazwy próbówka, tylko próbnik napięcia, więc można było się pomylić. Ale nadal polecam. Jak jeszcze przy kimś wsadzisz w gniazdko i się zaświeci, to wtedy będzie zdziwko :D
@robekk1978: przecież ona nie jest elektromonterem. Będzie używała tych wkrętaków od święta do dokręcenia uchwytu w szafce a nie do przemysłowych zastosowań. Zresztą u mnie jest parę takich na warsztacie i dają radę. W przeciwieństwie do np Haupy której płaski wkrętak mój kolega skrzywił na jakiejś #!$%@? śrubce :D