Aktywne Wpisy

rudyba +49
Weźcie dajcie kilka plusów na odwagę. Idę jutro pierwszy raz w życiu sama w góry i się zaczynam cykać. Najbardziej, czy po prostu nie będę się nudzić jak przez 10h nie będę miała do kogo gęby otworzyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°) a do obcych nie potrafię i nie lubię.
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory

Dziewczyna właśnie wynajęła nowe mieszkanie. Dopiero co wykończone, nowy budynek. Patrzę, a tam taki kwiatek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka

C20LET pozdrawia
Jeżdżę z takim silnikiem w Vectrze - C20NE 115HP, spokojnie wystarczy żeby zaskoczyć inne auta w mieście, a te wszystkie Passki 1.9 TDI zjada się bez problemu, więc świetne auto zanim nie wejdzie się do czegoś mocniejszego.
Z resztą nie warto być mistrzem prostej, a ogarniać w zakrętach,
Ale obecnie uczę się w pełni wykorzystywać to co mam pod maską i objeżdżać te wszystkie ponad 200 konne auta tylko dlatego że się zakręt pojawił, a oni już giną w lusterku jak wcześniej na zderzaku mocno siedzieli - polecam kręte górskie trasy, gdzie
Jeśli AWD to bodajże Torseny były przy silnikach ułożonych wzdłużnie.
A FWD bez szpery na mokrym i słabszych oponach mielić potrafi jeszcze mielić przy 70km/h z 175Nm
@HetmanPolnyKoronny: tylko RWD, nie ma wyjść na wałki do napędu przodu, ciekawe czy ktoś nim próbuje jeździć jako daily ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@magiczny_orangutan: ale wiesz, że wyścig się liczy tylko wtedy, gdy obie strony o nim wiedzą? ( ͡º ͜ʖ͡º)