Aktywne Wpisy
JaX92 +130
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +139

a może macie Mirki pomysł kogo lub co teraz narysować? napiszcie w komentarzu, a ten, który do 19:00 jutro będzie mieć najwięcej plusów zostanie zrealizowany :)
później pod tamtym rysunkiem zrobię losowanie z pomocą #mirkorandom i ktoś dostanie ten rysunek :)
#rozdajo #dbz #dragonball #dragonballsuper #dragonballz #rysunki #kredki #manga #anime #kreskowki #erniesarts
źródło: comment_tPhwePmkppG5k9QZ20xKiuBrmpwTQFBP.jpg
PobierzPs. Rysuj dla mnie komiks ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może to być jego transformacja bojowa bo zapewne taką dostanie. Jestem ciekaw jak ją sobie wyobrażasz
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_NmfW6plUAjAisLGG7aAcqoMiniq38F15.jpg
PobierzWrzuć jeszcze jakąś fotkę tego Piccolo :D
Wielkie dzięki!
A do rysunku to może Buu po wchłonięciu gohana?