Aktywne Wpisy
właśnie wysłałem 147 CV, nie byłem jeszcze na rozmowie, stack python, sql, kotlin i 1,5 roku expa XD #programowanie #programista3k #programista15k #it #pracait

Castellano +15
idzie 5 miesiąc związku z dziewczyną i jest idealnie. dogadujemy się na każdej płaszczyźnie bez żadnych spin i konfliktów. fajnie się dobraliśmy charakterami, że oboje jesteśmy współpracujący, nie forsujemy nic na siłę i bez zgody drugiej osoby. tacy bezkonfliktowi, nie chcący urazić drugiej strony i podchodzący z szacunkiem do niej osóbki się dobrały (。◕‿‿◕。)
#zwiazki #chwalesie
#zwiazki #chwalesie

atom 1,6 1gb ramu
#komputery
@LudzikIT: mam właśnie minta z mate ale nie jest za płynne. xFC dobrze działa na mincie?
@QBA__: jak obsługa hdmi i dźwięku?
@Kutzyk: coś zamiast xorga proponujesz ;>
@seta1991: Zależy od sprzętu, ja korzystam drugi miesiąc z Ubuntu Gnome, a wcześniej zwykłego Ubuntu. I na tym i natym śmigało wszystko.
Ściągnij obraz systemu, zrób bootowalny pendrive i potestuj
@QBA__: właśnie miałem dziwny problem z alsa na xubuntu/studio i dźwięku nie miałem teraz na mincie jest dźwięk ale chodzi troszkę tylko lepiej niż win7 starter. Najgorsze że nie mogę wsadzić mu ramu więcej bo tamten jest wlutowany na stałe....
@Kutzyk: w pracy mam qnapy wiec jakos takie zaufanie do nich nabralem. Dla mnie toshiba to wielkie zlo...
@seta1991: No chyba masz rację. Powiem inaczej, w przeglądarce filmy z youtuba tną, po ściągnięciu chodzą płynnie. Chyba są też jakieś wtyczki, które zaprzęgają do pracy odtwarzacze z systemu zamiast tych wbudowanych z Firefoxa.