Aktywne Wpisy

maybe +30
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +26
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz Polsat, TVN i inne już się obesrały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikt się nie obesrał. Na całym świecie normalna telewizja działa równolegle do serwisów VoD i nic strasznego się nie dzieje.
8 euro miesięcznie to wciąż sporo, jak na Polskę. Zwłaszcza, że baza filmów tu dostępnych na pewno jest dużo mniejsza niż w USA. Ale przynajmniej wpłynie to pozytywnie na inne serwisy VoD, bo to jest cyrk, że liczą sobie 10-15 złotych za obejrzenie filmu.
@przemo93c: a tego nie wiem, ale zapewne zagraniczne seriale z napisami polskimi i może z lektorem niektóre. Zobaczymy jak im się poszerzy u nas oferta. Szkoda tylko, że za HD trzeba dopłacić 2€