@apaczacz: @Cervantes006: Ja dzisiaj się złamie i zaprzepaszczę dawne ideały - idę kupić termokalesony bo mam trochę pracy na dworze... Ale jak sobie przypomnę ile za dzieciaka walczyłem i pasów dostałem żeby ich nie nosić... Nawet babci się dostało jak mnie broniła żebym nie musiał zakładać tych obciachów ^^
Kiedy chłopiec przestaje być chłopcem a staje się mężczyzną?
Po skończeniu 18 lat? Nie Po pierwszym stosunku płciowym? Nie Po wyprowadzeniu się z domu rodziców? Nie Po znalezieniu pierwszej pracy? Nic bardziej mylnego.
Chłopiec staje się mężczyzną kiedy zrozumie że nie ma sensu marznać sobie dupy tylko dlatego bo wmówiono mu że ten wspaniały wynalazek zwany kalesonami jest "obciachem".
#oswiadczeniezdupy
Komentarz usunięty przez autora
@Cervantes006: Ja dzisiaj się złamie i zaprzepaszczę dawne ideały - idę kupić termokalesony bo mam trochę pracy na dworze... Ale jak sobie przypomnę ile za dzieciaka walczyłem i pasów dostałem żeby ich nie nosić... Nawet babci się dostało jak mnie broniła żebym nie musiał zakładać tych obciachów ^^
Noszenie kalesonów:
Zajebisty pomysł.
@kayleigh1507: już prędzej zacznę chodzić w spodniach narciarskich założone na codzienne. Łatwiej się można przebrać.
Po skończeniu 18 lat? Nie
Po pierwszym stosunku płciowym? Nie
Po wyprowadzeniu się z domu rodziców? Nie
Po znalezieniu pierwszej pracy? Nic bardziej mylnego.
Chłopiec staje się mężczyzną kiedy zrozumie że nie ma sensu marznać sobie dupy tylko dlatego bo wmówiono mu że ten wspaniały wynalazek zwany kalesonami jest "obciachem".
teraz wiem, że oni musieli robić to samo, tylko w innym czasie ;D
#bojowkakalesony