Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Już pominę ze cały dzień prędkość 3Mbps gdzie powinno być 10Mbps według starej umowy albo 20Mbps według nowej umowy, którą mieliście wysłać jeszcze przed wigilią ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ping przez dzień do najbliższego węzła (sprawdzane przez tracert) w Katowicach (80.50.18.86) są rzędu 1000 i więcej. Człowiek przyjechał na święta a tu nawet nie ma jak sprawdzić poczty...
Całe 2 tygodnie rozłączenia co 2-3h, czasem był uptime nawet 12h, ale to było szybko rekompensowane przez takie same okna gdzie synchronizacji DSL nie było wcale. Przyjechał gość poprosił o nowe hasło ponieważ na inne ruter się logował myślałem, że problem przy tym burdelu (inaczej tego nie sposób nazwać) jaki macie z umowami (Tą umowę to chyba do mikołaja wysłaliście ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Dziś te pingi cały dzień 1000+ i prędkość jak pisałem 3Mbps. Pingi wróciły do normy tylko pojawiła się ta zawrotna prędkość!
Ja zawsze sądziłem ze xDSL to architektura w której więcej się pobiera i to prędkość pobierania jest większa, ale wasza firma jednak potrafiła udowodnić coś zupełnie odwrotnego.
#internet #orange #oswiadczenie #telekomunikacja #neostrada i dla przestrogi #netia #upc #cyfrowypolsat
No bo co on może biedny więcej? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)