Aktywne Wpisy

Wikariush +459
Nawet nie wiem jak to otagować. 3 lata różnicy w wieku licealnym a typiara zrobiła z chlopaka 40 letniego zboka.
źródło: 1000014914
Pobierz
Ale pomidorek zara wleci. Nie ma nic lepszego niż kromka chrupiącego chlebka, z posulanym pomidorkiem i cebulką (。◕‿‿◕。)
#oswiadczenie
#oswiadczenie
źródło: temp_file4130632398133018946
Pobierz

Czemu wybrał taką trasę w eksperymencie procesowym... Miałoby to jeszcze jakiś sens - np. otoczenie przez 2 lub 3 osoby, uciekanie, bo samochód nie zjedzie ze schodków, a na ulicę może wyjechać, ale gdy założymy oficjalną wersję, że AdaZ był tam sam...i ze dałaby radę z trudem szybko z nich zejść to czemu te schody potencjalna ofiara by wybrała? Macie jakieś pomysły?(przy założeniu, że goni ją tylko jeden człowiek).
Pewnie znaleźć argumenty przeciw schodkom znajdzie się co najmniej kilka, ale pytam o to co mogło sprawić, ze akurat by je wybrała-.
#ewatylman
@lavinka: @insanebelieve: tak, ale Adam Z. nie jest demonem intelektu :) i mógł o tym nie wiedzieć. Dla niego obrażenie zadane kamieniem może wyglądać identycznie jak spadnięcie ze schodów. Dla patologa sądowego to 2 różne zdarzenia.
@lavinka: ale była mowa o dwóch monitoringach z tramwaju, z 3:24 i 3:40 (o 3:40 to nie byli oni)
@fl4izdn4g: @insanebelieve @kozborn Tak myślę, czy Ewa mogłaby np. sama chcieć, zejsć nad Wartę, bo np. na górze wszędzie monitoring, a ona chciała zwymiotować, albo siku zrobić.
Powiedzcie, czy są tam jakieś krzaki, żeby spokojnie pójść sobie w tym celu i przykucnąć bez świadków- tak, żeby
@lavinka: tak, 3:30
@lavinka: dokładnie. mi cała ta sprawa śmierdzi.. :/
@lavinka: Ten monitoring na któym Adam O. rozpoznał Ewę ( co potem zdementowano) był podobno z 3:40 czyli po
gdyby ją po prostu pchnął, to jej ciało byłoby niedaleko, bo utonęłaby przy brzegu i dawno by ją znaleźli, a do tego nie byłoby takiej szopki i wszystkich tych "zbiegów okoliczności" gdyby sprawa była tak prosta