Aktywne Wpisy

W jakich okolicach Polski mówi się "jo"?
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja-szczur +424
źródło: a1733006598_7fxfdh
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: a1733006598_7fxfdh
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak to jest, że czytam ama o Waszej grze #gloriavictis sprzed roku i 10 miesięcy i jest tam dużo kwestii o słabej optymalizacji. Dzisiaj oglądam stream z Waszą grą na twitch i koleś ma średnio 30 fps w porywach do 40 fps z dropami do 15! Podczas walki z jedną osobą na arenie... Przecież ta gra nie wyrobi w mass pvp jeśli po 2 latach dalej optymalizacja praktycznie nie istnieje :D Sama gra wygląda ciekawie i inaczej niż inne mmo ale brak optymalizacji do gwóźdź do trumny dlatego chciałem spytać czy przez te 2 lata w ogóle coś w tej kwestii próbujecie zmienić? Bo materiały, opinie ludzi, strimy, gameplaye mówią niestety same za siebie. Dzisiaj czy sprzed 2 lat...
#mmo #mmorpg #gamedev #unity3d
Co do optymalizacji - jeszcze długa droga przed nami, jednak w porównaniu z tym co było prawie dwa lata temu jest ogromna różnica. Na moim kompie, z dobrym prockiem i kartą 660 mam 45-50 fpsów na ultra i
Używaj funkcji "odpowiedz" :) @xEnzo:
Ktoś mówił, że gdzieś istnieje opcja donate która gwarantuje też możliwość przetestowania gry?
@xEnzo: Nasz zespół jest mały, i chyba każdy używa Wykopu. Prawie można powiedzieć, że Wykop jest częścią Gloria Victis ( ͡° ͜ʖ ͡°) http://gloriavictisgame.com/shop tutaj można wykupić dostęp do gry za 10$ od teraz.
Co do optymalizacji na PvP - specjalnie stworzyliśmy dwa tygodnie temu tryb "Tournamentu" który przenosi chętnych graczy na specjalną arenę w której spawnują się NPC i walczą oni
@jan-grochowski: no to słabo, wygląda jak nudne bicie melee na początku rozwijania swojej postaci praktycznie w każdym MMO, etap który każdy chcę jak najszybciej zakończyć :D tak czy siak powodzenia jak coś się zmieni to wołaj