Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@baba_by_sie_jednak_przydala: to sluchanie jest p--------e wlasnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja tam mogę nie pic, dlugo już nie pije, pewnie zrobilbym reset, ale z zasady przy rozoeych nigdy go nie robie, to mnie odroznia od bydła co chleje co weekend, w wigilie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk, ale też nie napic się niczego
@robvan: bo mysle by
  • Odpowiedz
@Fajfusek: Jeśli jesteś zaproszony do fajnych, żywiołowych, miłych ludzi to super i możesz się obejść bez, ale jesli wiesz ze z nimi rozmowa sie rzadko klei to kilka godzin trzeźwej mordęgi to za długo
  • Odpowiedz
@Rzuku: Ja nikogo nie znam, moja luba dostala zaproszenie. Niby spoko, ale z tego co widzimy to domowa zmienia się w mega domowe i:
a) każdy p------i, a przyjdzie tylko kilka osob i będzie ok
b) przyjdzie 'wiekszosc'i pewnie zrobi się jakiś syf po czasie
  • Odpowiedz
@sebek1987: dobrego lolka to bym spalil, ale nigdy gdy prowadze ( ͡° ͜ʖ ͡°), zreszta potwierdzam, żałuję, ze rok temu zamiast jesc ciastka to ja piłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fajfusek: Musisz się głównie liczyć z "ze mną się nie napijesz?", " Chociaż jednego" i klasyk "to rano wytrzeźwiejesz i pojedziecie", jest szansa że nie znajdziesz wspólnego języka więc możliwe kilka godzin psu w dupę, no i kiedy, jak to napisałeś " domowa zmienia się w mega domowe", musisz się liczyć że rozmowa trzeźwy-zakropiony nieczęsto sprawia przyjemność temu pierwszemu
  • Odpowiedz