Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +21
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
1) Korwinistów którzy ubolewają nad tym, że wystarczyłoby umieć się wypowiedzieć w TV i przestać regularnie co jakiś czas gadać głupoty, aby sprzedać w miarę wolnorynkowe poglądy
2) PiSowców którzy pod płaszczem dobrej zmiany, łyknęli socjalizm, zawłaszczanie służb, mitologizację smoleńska a to wszystko oczywiście z wierzchu przykryte katolicką twarzą.
Jak może kogoś dziwić fakt, że skoro PO się skończyło, to Nowoczesna zajmuje miejsce lidera opozycji? Łączy względnie liberalne stanowiska światopoglądowe z rozsądnym podejściem do gospodarki. Z tego co wiem, to bardzo wielu ludzi ma właśnie takie a nie inne poglądy.
Nie wiem też czy wszyscy już zapomnieli, że PO w czasach swoich najwiekszych sukcesów, miało bardzo sensowny program. Bez powodu wyborów nie wygrywało.
#polityka #4konserwy #neuropa
No i śmieszy trochę hipokryzja...mówią o złych sondażach, ale jak pojawił się "dobry" sondaż dla pisowskich komunistów
To paradoks, że jedni i drudzy najgłośniej wołają o patriotyzmie ale w ich zachowaniu więcej jest anarchizmu i destrukcji, niż konstruktywnej pracy na rzecz wzmacniania wspólnych wartości narodowych. Oni najmocniej
@Mrboo: Klasyka. Sondaże są złe ale jak dobrze w nich wypadamy to nie są złe. Komuniści, sbecy są źli ale jak są u nas to nie są źli. Itd...
Wow, jeszcze nigdy partia o takim profilu nie rządziła w Polsce, szczególnie takich, które by zapowiadały "rozsądne podejście do gospodarki". Zupełnie nowa jakość, jeszcze nigdy czegoś takiego nie było na polskiej scenie politycznej, nie wiem czemu ktokolwiek może myśleć, że mogą nie spełnić swoich obietnic. Przecież, to nie tak że co drugie-trzecie wybory taka partia dochodzi do władzy i nie
No dobra, wiec skoro tak sie okazało jak sie okazało to nie głosujmy nigdy na wolnorynkowe opcje, i tak nikt ich nie zrealizuje.
@macq2309: dałeś sie nabrać n an jego tekst? Jak on m a jeden wielki ból.
Petru w miare wolnorynkowe poglady. Juz wam sie od tej telewizyjnej propagandy mozgi lasuja.
Ale zrozumiale jest dla fanklubu petru ze niepopieranie petru nie jest tozsame z popieraniem pisu czy jednak stara metoda napuszczania na siebie swoloczy dalej skuteczna?
A może liberałów, którzy pod płaszczem dobrej zmiany łyknęli świeżość Ryszarda Petru, to, że miał 10%+ w sondażach zanim ktokolwiek o partii usłyszał i wierzą w niego, pomimo, iż wcześniej już politycy zapowiadali, że przyjdzie Balcerowiczowa szalupa ratunkowa dla PO z możliwym Ryszardem Petru na
@macq2309: No pewnie, bo oczywiście wobec Petru są stosowane te same standardy, co wobec Korwina. To nie jest tak, że u Korwina potrafili wygrzebywać na potrzeby wywiadu z nim jakieś głupoty bez znaczenia sprzed 5 lat i każde jego zdanie było roztrząsane 50 razy, żeby czasem nie przegapić czegoś, do czego można się p-------ć, a jak