Aktywne Wpisy

lukasj +70
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Niedobry +101
Oho cieciembiorca zlodziej sie wypowiedzial.
J--------i...
J--------i...
źródło: 1000022422
Pobierz

Nocna, pewnie nikt nie odpowie z sensem, to takie tam luzne przemyslenia, ale nawet otaguje #pytanie #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Nie wiem jakich Ty mężczyzn poznałaś. Ale pewnie są i tacy.
@Pertaseth: napisalam juz wczesniej, ze mialam tu kiedys konto, przyszlam, bo nie moge zasnac i tesknie za nocna :3
@Obserwator_z_ramienia_ONZ
@kucikuci_: lewaczka. Unsub.
@sobi_m: Kobiety wiedza czego chca na poziomie instynktu. Dlatego jak jestescie "za miekcy", dziewczyny szybko znajduja innych! Poza tym, to tez okropne - jezeli facet jest na etapie proby zaimponowania kobiecie, wszystko co ona powie moze zostac wykorzystane przeciwko niej : D
źródło: comment_8bZ5G1GosEeQxIuiVkRfrw4zzjCfjDJx.jpg
PobierzSlowo "pipa" jest nacechowane pejoratywnie, kobieta nie moze byc pipa, chyba ze bylaby pipa w byciu kobieta (hehe, glupie zarty, hehe :/). Chodzi mi o to, ze kobieca uleglosc jest ich domyslna cecha, jest atutem. Przynajmniej powinna byc.