Wpis z mikrobloga

@Hark: Billow'a to bierz w normalnej wersji, więcej liquidu wlejesz. Ja zawsze boxy kupuję w kraju bo nie wiem jak wygląda procedura w razie gdy będę musiał reklamować. Ładowarkę kup przynajmniej na dwa kanały. BTW to bardzo dobry zestaw
@bigassbarbeque: Też bym kupił w kraju, ale szkoda mi płacić ~40zł więcej niż muszę. Z tego co czytałem na wykopie/forach, to normalnie im się odsyła jeśli chodzi o reklamację.
@Hark: to obczaj ile kosztuje ewentualna wysyłka boxa na gwarancję :D na boxie zaoszczędzisz max 10zł - moim zdaniem nie warto, resztę możesz śmiało ciągnąć z chin, bo i tak gwarancji na to nie ma.
@beaverr: To takie awaryjne te boxy, że od razu mam się martwić o wysyłkę? ;d Tak serio, to masz rację, 10zł to niedużo, więc chyba boxa kupię w PL.
@Hark: nie są awaryjne, ale wszystko w końcu padnie :P zresztą to masowa produkcja zawsze możesz trafić na jakąś wadę konstrukcyjną. poza tym przy takiej małej różnicy dla mnie bez sensu czekać 15dni jak można mieć w 3.
@PrawieJakBordo: wychodzi 30 zł drożej, więc chyba wezmę w pl. Tylko chyba aku /ładowarki poszukam w innym sklepie, bo pewnie jest z tym jak np z gliceryną, że na edymie 100 ml kosztuje tyle co litr na allegro.. ;d