Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: blabla
Pobierz

Ogarnia ktos cheat engine?
Gram sobie od 2 miesiecy w jakas prosta gierke na kongu, i doszedlem do momentu gdzie chyba nikt nie myslal, ze ktokolwiek ktos dojdzie i jest totalnie spieprzony system pozyskiwanych diamentow. Gra typu zbuduj, rozwal, dostan za to diamenty, zrob restart i graj z bonusem (w zaleznosci od uzbieranych gemow). Teraz wq prostych wyliczen musialem bym grac jakies 6h dziennie przez nastepny miesiac zeby kupic nastepne ulepszenie xD Wczesniej za restart mozna bylo spokojnie zarobic bonus x300-x500. Teraz x2 to jest rarytas. W kazdym razie, ktos ogarnia?
Gra to
http://www.kongregate.com/games/KevinCodes/king-of-battle-idle-castle-adventure-game
no wlasnie nie( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem juz za daleko zeby teraz przerwac xD
:(
Wiem tylko, ze gold jest double*1 ale i tak nie wiem co z ta informacja zrobic:p
Ale jest tam jakis system eksportu sava, moze jak sie shackuje, exportuje save i inportu to cos pomoze:p