Wpis z mikrobloga

Z cyklu za co kocham audi 80. Blachę w nich chyba z tego samego materiału co nokie 3310 robili :v nie mam pojęcia ile lat ma ta rysa, może 4, może 8 ale od początku jest w takim niezabezpieczonym stanie i rdzy nie ma ani grama. Nadkole i drzwi oryginalne, 27 letnie, nigdy nie garażowany. A wy co, dalej szpachla na kilkunastoletnich bezwypadkowcach? ( ͡ ͜ʖ ͡)
#motoryzacja #audi #oswiadczenie #blacharstwo
TypowyPolskiFaszysta - Z cyklu za co kocham audi 80. Blachę w nich chyba z tego sameg...

źródło: comment_AUFIh2qwPpBbApPLqhM3ihLbHTlqYWTc.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@benzdriver: no weź ty świnio! Idź stąd!( ͡º ͜ʖ͡º)
Chciałbym takiego jako 3 auto w rodzinie - taka inwestycja. Hajs mam muszę tylko wybudować 4 garaż i odpuścić inne marzenia na rzecz auta które będzie jeździć w słoneczną pogodę na wycieczki nad morze z rodziną.
Gratuluje piękna sztuka.
  • Odpowiedz
@benzdriver: no bo jako daily to nawet moja A4 b8 sline delikatnie podupada. Dbam, skóry czyszczę itd ale widać, że np. środek foteli ten z tego materiały robi się taki świecący bo to spodnie brudne jak kończę robić w warsztacie a chcę wstawić ją na noc (nie lubię jak śpi pod chmurką) to przecież nie będę szedł się przebrać... to córka coś nakruszy... to żona zostawi jakieś papiery w kieszeni
  • Odpowiedz