Wpis z mikrobloga

@mystaloba: Tak, MX to w tym przedziale cenowym chyba najlepszy wybór ale uważaj na podróbki bo ze względu na jego popularność jest ich sporo. Niestety nie wiem jak odróżnić obecną generację oryginałów od kopii bo sam mam coś innego. I nie kupuj żadnych preinstalowanych z Kodi i innym bo możesz sobie sam to ogarnąć w jedno popołudnie i nie ma sensu za to płacić. Jak masz hajsy to bym mimo wszystko
@Zarzad_Powierniczy: Na Banggod o podróbki trudno. Szczerze to kupiłbym Minixa Neo U1 ale koszt jest nie do zaakceptowania. Powiedziałem sobie, że do 300pln coś kupie, bo i tak będę tylko oglądał filmy z przenośnego hdd i youtube dla brzdąca puszczał więc myślę, że taki MXIII-G w zupełności wystarczy + ten w/w pilot z klawiaturą. Dodatkowo po przeliczeniu za punkty Minix Neo U1 kosztowałby mnie 472zł. z myślą, że dostanę VAT to
@mystaloba: Z tego co wiem to ten MX obsługuje wszystko w kodi także na pewno będzie hulało, możesz smiało streamować filmy w full HD a może nawet 4K przy dobrym łączu, o minixie myślałem bardzie ze względu na gry. Nie baw sie w jakieś mniej popularne marki bo jest problem wiecznie softem, (wiem bo mam i żałuje że nie kupiłem właśnie minixa zamiast tego co mam bo cenowo wypadało podobnie). No