Wpis z mikrobloga

Ogląda człowiek 4 odcinki pieprzonego serialu, myśli, że to fajny kruminał, agenci Cia itp. zachodzi w głowę jak to możliwe, że inna data, inny czas, ludi porywajo itp a w 5 odcinku super wyjaśnienie: potwory, maszyna czasu, dzikie węże i rok 4028 no super kuźwa.... toście mi wyjaśnili ( ͡° ʖ̯ ͡°) #przegryw #waywardpines #porazka niepolecam
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PaulStone: Może jak ktoś lubi takie bajeczki, scifi itp... dla mnie to bajeczka a sądziłem, że będzie coś w stylu True Detecive, bez stworów, dzikich węży maszyny czasu i innego gówna...
  • Odpowiedz
@PaulStone: Wiesz maszyną czasu można wytłuaczyć wszystko.... ja się głowiłem 4 odcinki jakim cudem ich tu porwali, o co chodzi a na końcu takie gówniane wyjaśnienie ( ͡° ʖ̯ ͡°) rozczarowuje mega ten serial...
  • Odpowiedz
@miki4ever: gdzieś na portalu pokroju hatak.pl czytałem dość chwile temu jak mnie wzięło na oglądanie tego ale teraz widzę że w wynikach na Google pierwsze wyskakuje ze nie będzie drugiego sezonu... no szkoda
@RedRed: a to fakt, fantastyka pełna gębą z true detective to nie ta liga...
  • Odpowiedz
@RedRed: no nie tylko hibernacja bo tak dokładnie ich zachowali ale cały wątek człowieka zmierzającego do samozagłady to taki na topie kierunek.
ale fakt to jest serial bardziej pokroju csi siąść obejrzeć przed spaniem dla zabicia czasu.
  • Odpowiedz
@miki4ever: Nie było bezpośrednio ale, np doktorek raz jest w teraźniejszości a raz w przyszłości. Ale pewnie to zasługa hibeznacji, które też nie jest realna....
  • Odpowiedz
@JacksonDaniels: W tym sęk, że nikt mnie nie uprzedził, że sci fi, nie mam zwyczaju czytać recenzji wcześniej czy ocen by sobie nie psuć zaskoczenia, a tu taka bajeczka... ale nie powiem wciąga :)
  • Odpowiedz