Aktywne Wpisy
WielkiNos +292
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Badmanek +548
#samochody #motoryzacja #kia #pytanie
Zapytaj @maciejkiner
http://www.wykop.pl/wpis/11883017/zauwazylem-w-statystykach-pokazauto-braki-wsrod-ko/
awaryjność nie zaskoczyła mnie niczym negatywnym, a ceny serwisu jak dla mnie bardzo ok. Choć nowy jest już droższy w utrzymaniu ale to wina wybranej wersji ;)
i wisienka na torcie: mojej teściowej w salonie sprzedawca powiedział, że
ale pierwsza generacja to byl pazdzierz okrutny.
GOLF - nudny, solidny, dobrze jeżdżący samochód. Nie tarci wartości. Problem VW to jakość silników - całe serie albo żrą olej, albo się zacierają albo #oszukujo na tlenkach azotu. Za to mało palą i są elastyczne ( za wyjątkiem gównowersji budżetowych, ale to chyba w każdej marce nie wolno kupować najsłabszej wersji).
Leon - VW już od dawna nie ma pomysłu na tą markę. Taki biedniejszy golf.