Aktywne Wpisy
#a1 #motoryzacja #wypadek #polskiedrogi #uk #samochody
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
qew12 +64
Chłop spróbował sobie kupić czekoladę z automatu. Terapeutycznie, bo na widoku ludzi.
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
Mam Wam dziś do zaprezentowania wpis, który kosztował mnie cholernie duzo roboty, ale z którego jestem równie mocno zadowolony, bo może on realnie pomóc wielu osobom zagubionym w temacie męskiej mody. Wziąłem dwadzieścia podstawowych rzeczy i zrobiłem z nich dwanaście zestawów, w ktorych spokojnie mozna isć na uczelnie, a które odnajda się także w wielu innych sytuacjach:
http://www.wykop.pl/link/2876151/jak-sie-ubrac-na-uczelnie-facet-20-rzeczy-12-zestawow/
Z racji poradnikowej tematyki, pozwoliłem sobie wrzucic go do wykopaliska. Tradycyjnie wołam propoagatorów mody męskiej na wypoku: @Mroczny_Pyton @CygaroZwasem @The-Bigwig @robodeka88 @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @kAdi @MaciejLU @Espo @Dutch @dGustator @Sarpens @Destr0 @Nadrill @fuser @Mit_o_chondriach @owocliczi @Michael_Whitey @bedebordo jak równiez wszystkich innych modowych mirków dobrej woli do wykopania :)
Pozdrawiam
Uszaty :)
#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #klasycznaelegancja #menswear
@UszatyBloger: Nie wiedziałem, że jestem propagatorem mody męskiej na Wykopie... ;)
@Sarpens cieszę się, że się podoba :)
Co do samych zestawów - 9. trafiona bardzo dobrze, reszta nie jest w moim stylu, więc się nie wypowiem. Wyjątek zrobię tylko dla 8.
Komentarz usunięty przez autora