Wpis z mikrobloga

Mircy!

Mam Wam dziś do zaprezentowania wpis, który kosztował mnie cholernie duzo roboty, ale z którego jestem równie mocno zadowolony, bo może on realnie pomóc wielu osobom zagubionym w temacie męskiej mody. Wziąłem dwadzieścia podstawowych rzeczy i zrobiłem z nich dwanaście zestawów, w ktorych spokojnie mozna isć na uczelnie, a które odnajda się także w wielu innych sytuacjach:

http://www.wykop.pl/link/2876151/jak-sie-ubrac-na-uczelnie-facet-20-rzeczy-12-zestawow/

Z racji poradnikowej tematyki, pozwoliłem sobie wrzucic go do wykopaliska. Tradycyjnie wołam propoagatorów mody męskiej na wypoku: @Mroczny_Pyton @CygaroZwasem @The-Bigwig @robodeka88 @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @kAdi @MaciejLU @Espo @Dutch @dGustator @Sarpens @Destr0 @Nadrill @fuser @Mit_o_chondriach @owocliczi @Michael_Whitey @bedebordo jak równiez wszystkich innych modowych mirków dobrej woli do wykopania :)

Pozdrawiam

Uszaty :)

#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #klasycznaelegancja #menswear
Pobierz UszatyBloger - Mircy!

Mam Wam dziś do zaprezentowania wpis, który kosztował mnie c...
źródło: comment_k3ORUjQbrE0EWoGIQN5HE4DXTi8upFUQ.jpg
  • 32
@mahakaM: Należałoby tu chyba rozdzielić "ranking" na konkretne rzeczy. Moim osobistym zdaniem (a jakimś wybitnym znawcą materiałów nie jestem) w przypadku marynarek przewagę ma MD, a np. w spodniach, szczególnie patrząc na serię "premium", znaczną przewagę na jakość / cena ma Mango. Jednak ich slim fity są bardziej skinny-fitami, bo sam nie będąc jakimś opasłym bykiem się w nie nie mieszczę.
@UszatyBloger: wpis ciekawy, ale na dobrą sprawę takie ubrania nie są chyba zbytnio wygodne na cały dzień na uczelni. Taka moja opinia, może ktoś ma inną, ale nie umiem sobie wyobrazić przebiegania pomiędzy wydziałami całego dnia w koszuli czy uczestniczenia w laboratoriach w koszuli i kamizelce ;)
Co do samych zestawów - 9. trafiona bardzo dobrze, reszta nie jest w moim stylu, więc się nie wypowiem. Wyjątek zrobię tylko dla 8.
@mahakaM: MD to taka trochę droższa Zara, a jakość jest trochę lepsza . Szkoda pieniędzy. Lepiej pójść do Vistuli/Lavard/Bytom. A szkoda, bo ciuchy w MD są przepiękne i są dla mnie synonimem dobrze ubranego faceta.